Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

21-05-2019: Bestanden af mårhund er ude af kontrol

Om få år vil antallet af mårhunde i Danmark eksplodere. Danske jægere er ude i en Mission Impossible når de forventes at dæmme op for den stadig mere problematiske mårhund, hvis styrelser og politikere ikke hjælper med at rydde hindringerne af vejen.

21-05-2019: Bornholmsk ræv fanget på vildtkamera

For første gang i 30 år synes det nu bevist, at ræven er tilbage på Solskinsøen. En lokal jæger fangede forleden det, der sandsynligvis er en ung tæve, med vildtkameraet. Ræven på billedet her har dog intet med den bornholmske ræv at gøre.

21-05-2019: L&F og DJ: Mere natur i landbrugslandet

Levestederne for dyr og planter i det opdyrkede landbrugsland svinder ind. Derfor skal EU sikre stærkere fødekæder i fremtidens landbrug. Det mener jægerforbundet og Landbrug & Fødevarer.

20-05-2019: Regeringen og DF begår stor naturfejl

Regeringen og Dansk Folkeparti ønsker at den økologiske landsbrugsdrift på Kalø Gods skal vige for uberørt natur. Men det er helt uigennemtænkt, mener Danmarks Jægerforbund.

20-05-2019: Racedysten 2019

Danmarks Jægerforbunds traditionelle racedyst afvikles i år søndag den 28. juli i henholdsvis Skive og Stenlille. Prøven på Fyn afholdes af praktiske årsager først lørdag den 3. august. Alle stambogsførte hunderacer er velkomne.

20-05-2019: Spændende jægerdage på Naturmødet

Under temaet ”Fra snak til handling” løber Naturmødet i år af stablen fra 23.-25. maj i Hirtshals. Som de foregående år er jægerforbundet rigt repræsenteret med både egen stand og i debatter.

20-05-2019: Smøl i Justitsministeriet koster arbejdspladser

Danske forhandlere af jagt- og sportsvåben, jagtforretninger og leverandører er sat under et voldsomt pres. I ni måneder, siden juni 2018, har små detaljer i den danske våbenlovgivning afholdt forhandlere fra at kunne demonstrere og overlade jagt- og sportsvåben til potentielle købere under kontrollerede forhold på godkendte skydebaner.

18-05-2019: Bliv hjælper på Samsø Festival – få betaling i lerduer

Samsø Jagtforening og Kreds 3 har indgået et samarbejde med Samsø Festival om at stille med hjælpere til adgangskontrol. Hjælperne honoreres med lerduer – 50 stk. for 1 times arbejde.

17-05-2019: Køb ikke peberspray på internettet!

Tænk dig om, når du køber én af de nu lovliggjorte pebersprays på nettet. Køber du på et udenlandsk site, risikerer du at miste jagttegnet.

16-05-2019: Uafklaret situation for dåvildtjagten

Det kommende folketingsvalg vil sandsynligvis bremse behandlingen af en række sager – herunder arbejdet med jagttidsbekendtgørelsen.

16-05-2019: Tøsernes fødselsdagsskydning

Lørdag den 11. maj holdt Team Tøs Fødselsdags- og jubilæumsskydning på Hagested-Gislinge jagtforenings skydebane. I år er det nemlig tyve år siden, at netværket for kvindelige jægere blev dannet netop her.

15-05-2019: Regulering af mårhund fra grav marts-juli

Lovgivningen giver mulighed for at regulere mårhund året rundt og dermed også muligheden for at opspore en grav med mårhundehvalpe og aflive dem.